El Torneig de Cambrils, a punt de batre el rècord d’equips inscrits

By
Updated: febrer 19, 2014

Falten poc menys de dos mesos per l’onzena edició del Torneig de Cambrils del TGN Bàsquet i el ritme d’inscripcions va camí de batre el rècord d’ara fa cinc anys. Aleshores, el nombre total d’equips participants va ser de 56  i, actualment, ja n’hi han inscrits 52. “Estem molt contents de la resposta de tots els clubs. El ritme d’inscripcions ha anat a un bon ritme des del començament i això vol dir que tothom vol participar”, diu Iñaki Liarte, vicepresident del club i director del torneig. Així, el campionat, que es disputarà de l’11 al 16 d’abril (la competició comença el 12), ja és tot un referent a nivell estatal, amb la partipació, fins i tot, d’equips d’altres països. Enguany, hi haurà un equip francès, el Toulouse Travel Team i un d’escocès, el St Mirren. “És molt destacable que, en un context de crisi general com el que vivim, el nostre torneig no tan sols mantingui el nivell de participació d’altres edicions, sinó que el superi”, explica Liarte. Així, tot i que només queden 4 places per tancar els inscrits, Liarte assegura que, si cal, l’organització pot fer un esforç extra per donar cabuda a més equips: “Tenim la capacitat organitzativa de fer-ho. Un cop tanquem les inscripcions en 56, si ens arriben més peticions, estic convençut que podrem atendre-les”.

Enguany s’ha notat positivament l’augment de reserves d’allotjament per part de pares i familiars dels jugadors a través del club. “Nosaltres oferim aquesta possibilitat. Molta gent, tradicionalment, ho feia pel seu compte, però enguany ens han demanat que fèssim la reserva nosaltres mateixos perquè surt més barat que si la fan ells. Això és una mostra de la confiança que no tan sols els clubs dipositen en nosaltres, sinó també els pares”, afirma Liarte. Pel director del Torneig, és molt important que els equips confirmin amb temps la seva participació, no tan sols per poder fixar els calendaris dels partits sinó també per coordinar les entrades al parc temàtic Port Aventura. “Amb la inscripció hi ha inclosa l’entrada a Port Aventura. Estem en contacte directe amb el parc per informar sobre quanta gent els visitarà procedent del nostre torneig i per això és important saber quants equips i jugadors tindrem. Facilita la nostra feina i la d’ells”, diu.

En totes aquestes edicions del Torneig de Cambrils del TGN Bàsquet hi han participat uns 750 equips de gairebé 80 clubs diferents, convertint la cita basquetbolística prèvia a la Setmana Santa, com una de les més importants de tota Espanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *