El Torneig de Santa Tecla arrenca aquest divendres amb la participació de 34 equips

By
Updated: setembre 8, 2014

El Torneig de Santa Tecla que organitza el TGN Bàsquet el cap de setmana abans de la festivitat de la patrona de la ciutat de Tarragona compleix el seu sisè any amb la participació de 34 equips de Catalunya i arreu de l’estat. Així, hi hauran conjunts arribats de Saragossa o Navarra, per exemple, un fet que pot enriquir basquetbolísticament aquest campionat.

El torneig, en què participen equips de les categoria cadet (masculins i femenins), júnior i sènior (només femenins), començarà aquest divendres 12 de setembre a les cinc de la tarda i finalitzarà el diumenge 14 de setembre a les vuit del vespre amb el partit final en categoria sènior femení. El primer equip del club lila, el sènior femení A, disputarà el campionat contra el Vilassar de Dalt, el Roser i la Salle Tarragona, en un torneig que pot servir al tècnic Jordi Hernández per continuar treballant nous aspectes de joc i trobar el punt de forma per començar la temporada amb garanties.

Els partits d’aquest campionat es disputaran en la seva pràctica totalitat al pavelló del Sagrat Cor, tot i que hi haurà algun matx que es faci a les pistes exteriors del col·legi.

Per consultar equips participants i horaris, cliqueu en el següent enllaç:

HORARIS I EQUIPS PARTICIPANTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *