Victòria lila al derbi tarragoní (58-68)

By
Updated: abril 5, 2024

Partit avançat corresponent a la vint-i-unena jornada del nivell A de la categoria Cadet Femení Promoció Territorial.
L’equip, ja classificat pel grup que lluitarà pel títol, es presentava a La Salle amb l’objectiu de poder practicar en partit diversos aspectes tàctics i diferents rotacions i combinacions de jugadores.

La victòria final es va fonamentar en un gran primer quart (7-22) on va destacar la fluïdesa de l’atac en estàtic i poder robar moltes pilotes a la pressió. És l’únic període on es va poder fer el joc que caracteritza més a l’equip perquè a partir del segon les liles es van encomanar d’una anada i tornada continua que no va ajudar gens a desenvolupar el què es fa millor.

Els tres quarts següents van seguir, en general, la mateixa tònica: joc ràpid, bastant caòtic i bones jugades quan s’aconseguia aturar el partit.En definitiva, un encontre guanyat més al sac i, sobretot, la lliçó que tots els partits de la segona fase seran complicats, però assumibles gràcies a la bona dinàmica i en saber patir en els moments complicats.

Com a punt a millorar el balanç defensiu, ja que s’estan donant punts molt fàcils a les rivals, i saber llegir els moments en què es pot buscar l’1×1 i el tir exterior. A destacar, la forta capacitat anotadora de l’equip.

Ara, descans de Setmana Santa amb un entrenament i, en tornar, tres partits en una setmana que serviran per encarar l’inici de la segona fase. Enhorabona, LILES!!!

AB SALLE CBT 1 -58 VS TGN BÀSQUET 09B -68

PARCIALS: 7-22, 14-8, 15-17, 22-21
TGN BÀSQUET 09B: Fernández (6), Giramé (2), Burjales (13), Macias (7), Díez (-), Gandía (-), Meroño (10), Prades (8), Sala (8), Carrera (14). Blondeau (-)
15 faltes
1 triple
5/8 en tirs lliures

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *