Èxit organitzatiu i d’assistència en la presentació d’equips de la temporada 2015-2016

By
Updated: novembre 16, 2015
El TGN Bàsquet Club va fer ahir la tradicional presentació de tots els equips de l’entitat. Enguany la família lila ha crescut i van ser un total de 35 els conjunts que van desfilar per un pavelló del Sagrat Cor ple a vessar. Així, entre tots aquests equips s’han d’incloure els dos que vesteixen la samarreta del CBT (júnior femení preferent i cadet femení preferent) i que són part de l’acord amb el TGN Bàsquet Club per potenciar el bàsquet femení a la ciutat i que porten com a nom Tarragona Fem Bàsquet.

L’acte es va fer amb puntualitat suïssa. Va començar a les 5 de la tarda i va concloure a les 6, una hora abans que el sènior femení A jugués el seu partit contra el SESE. Durant la presentació es va fer els parlaments a càrrec de les personalitats de la Federació Catalana de Bàsquet,el club i les diferents insititucions i administracions convidades.

Els equips del TGN Bàsquet Club van des de la categoria d’escola o prebenjamina fins a sènior en cas dels conjunts femenins i fins a júnior en categoria masculina. També va desfilar l’equip de mares, unes autèntiques entusiastes del bàsquet.

GALERIA DE FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.