Èxit organitzatiu i d’assistència en la presentació d’equips de la temporada 2015-2016

By
Updated: novembre 16, 2015
El TGN Bàsquet Club va fer ahir la tradicional presentació de tots els equips de l’entitat. Enguany la família lila ha crescut i van ser un total de 35 els conjunts que van desfilar per un pavelló del Sagrat Cor ple a vessar. Així, entre tots aquests equips s’han d’incloure els dos que vesteixen la samarreta del CBT (júnior femení preferent i cadet femení preferent) i que són part de l’acord amb el TGN Bàsquet Club per potenciar el bàsquet femení a la ciutat i que porten com a nom Tarragona Fem Bàsquet.

L’acte es va fer amb puntualitat suïssa. Va començar a les 5 de la tarda i va concloure a les 6, una hora abans que el sènior femení A jugués el seu partit contra el SESE. Durant la presentació es va fer els parlaments a càrrec de les personalitats de la Federació Catalana de Bàsquet,el club i les diferents insititucions i administracions convidades.

Els equips del TGN Bàsquet Club van des de la categoria d’escola o prebenjamina fins a sènior en cas dels conjunts femenins i fins a júnior en categoria masculina. També va desfilar l’equip de mares, unes autèntiques entusiastes del bàsquet.

GALERIA DE FOTOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *