Gran rendiment i valoració molt posivita dels equips del club al torneig del Doctor Azúa

By
Updated: maig 12, 2015

Un gran Torneig amb un ambient espectacular, una gran participació d’equips i per primera vegada amb equips cadets. El  club va viatjar a Saragossa amb 5 equips, dos alevins femenins de 5è i 6è i tres equips cadets, dos masculins i un de femení.

El cadet masculí de 2n any, va començar el torneig jugant i guanyant el Peñas Huesca (71-40) i contra Doctor Azua (36-47). I deixant per diumenge la única derrota del torneig davant Alierta a la pròrroga i per un triple. L’equip va practicar un joc ràpid i divertit, convertint triples a l’últim segon de partit des de 10 metres i aconseguint la primera esmaixada en un partit de la temporada.

El cadet femení “B”  va jugar el primer partit contra el Rosas Molas guanyant 57-28. Partit que va finalitzar amb un triple des de més lluny de mig camp per part de

Maria Beltran. Després de dinar l’equip, tot i jugar un bon partit va perdre contra el Azua B 57-41. L’endemà les noies sorprenentment van disputar el seu millor partit. Tot i dormir molt poc les dues nits anteriors les noies van defensar dur i van aconseguir jugar molt bé en estàtic, movent bé la pilota, al final el marcador va ser 70-39. Una meritòria tercera posició.

Cadet Masculí de 1r any, resumeix la seva participació en esforç. També podríem afegir ambició, dues coses que a la seva lliga costa demostrar. L’equip va començar guanyant  l’equip navarrès de Mendillorri, (25-37). Ajustat d’inici però amb la nostra defensa pressionant van marcar una mica la diferencia i el ritme del partit. Contra Veritas de Madrid l’equip va encaixar una derrota després de tres pròrrogues (36-33)!  I el diumenge el partit més plàcid contra els amfitrions Doctor Azúa (26-65), partit per disfrutar i jugar.

L’aleví femení de 6è va jugar el dissabte dos partits, contra l’escola Brains de Madrid, equip que juga a nivell A i cedint el partit finalment per (38-47), el segon partit el van disputar contra el campió de Saragossa, l’Stadium Casablanca perdent també (62-29). La nit de dissabte va anar bé i ja diumenge al matí van poder guanyar el primer partit contra l’equip de Las Rozas de Madrid ( 66-31). Aconseguint la tercera posició del Torneig. Un bon torneig per a les jugadores.

Aleví femení de 5è, el torneig ha sigut una molt bona experiència, en els tres partits disputats han tingut opcions de victòria, arribant sempre amb resultats molt ajustats i no tirant la tovallola en cap moment. Tres derrotes contra rivals de nivell. 53-57 contra Las Rozas, 52-53 contra El Salvador i 52- 59 contra Compañia de María.

Un torneig amb un gran treball defensiu i d’esforç, donant sempre la cara fins el final. Des de l’equip tècnic la valoració d’aquests tornejos és molt positiva, des de la seva vessant competitiva, jugant amb equips que segurament no tornarem a jugar (Madrid, Terol, Osca, Saragossa, Navarra……), a la de convivència com a club, jugadors de diferents categories convivint junts i defensant els mateixos colors, animant-se uns als altres això fa unió. Això fa TGN Bàsquet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *