Jordi Hernández, nou entrenador del Nemser TGN Bàsquet

By
Updated: juny 16, 2014

El tècnic tarragoní Jordi Hernández ha estat l’escollit per liderar el nou projecte del Nemser TGN Bàsquet per la propera temporada. Hernández, que aquest curs passat ha dirigit l’equip infantil masculí A del club i que el va dur fins la fase A-1, la màxima categoria de Catalunya, substitueix en el càrrec a Juan Carlos Arjona, que va decidir plegar un cop es va acabar el curs per motius personals, tancant una segona etapa a l’entitat lila de dues temporades.

Jordi Hernández (6/8/1979), es va formar com a jugador al CBT on també va començar a donar les seves primeres passes com a entrenador. D’allí va passara al  CB Lleida, on va entrenar el sènior femení. Fa dues temporades que va arribar al TGN Bàsquet, encarregant-se de la direcció de l’equip infantil masculí A. Hernández assumeix el nou paper dins el club lila amb il·lusió, conscient de la responsabilitat que suposa dirigir l’equip insígnia de l’entitat. “És un repte molt important perquè fa dos anys que no entreno equips femenins. Ara he de continuar amb la feina excepcional que ha fet Juan Carlos Arjona que, en aquest últim curs no ha tingut sort amb els resultats per culpa de les lesions. Crec, però, que hi ha bona fusta per fer un bon equip”, diu Hernández. El nou entrenador del Nemser TGN Bàsquet assegura que li agrada el bàsquet ràpid, amb molts punts:  “M’agrada jugar ràpid, fer molts punts, tirar moltes vegades a cistella. No centrarem el nostre joc en cap jugadora en especial, sinó que intentarem que totes siguin importants tant en atac com en defensa. M’agrada inculcar a les jugadores que defensin molt fort, poder recuperar pilotes i fer així un joc espectacular”.

El tècnic lila assegura que cal esperar per fixar els objectius de la temporada vinent, tot i que admet que mantenir la categoria ha de ser la fita mínimament exigible. “La permanència és l’objectiu mínim, pensar en res més encara és massa aviat perquè hem de veure com acabem configurant la plantilla”, diu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *