Juan Carlos Arjona deixa la banqueta del Nemser TGN Bàsquet

By
Updated: juny 8, 2014

Juan Carlos Arjona no serà l’entrenador del primer equip del TGN Bàsquet la pròxima temporada. El tècnic tarragoní ha decidit plegar per dedicar més temps a la seva família i tanca, d’aquesta manera, un cicle de dues campanyes al capdavant del sènior femení A del club lila. “Ho deixo per motius personals. Vull passar més temps amb els meus fills (Arnau i Martina de 5 i 3 anys respectivament) i la meva dona”, admet l’entrenador. Arjona va arribar fa dues temporades del CB Valls, on s’hi va estar 6 anys entrenant des del júnior al sènior femení A. Amb la seva tornada al club tarragoní, complia la seva segona etapa, doncs ha estat vinculat al TGN Bàsquet de sempre. “Porto 19 anys sense parar d’entrenar. Ara vull viure més intensament la meva vida familiar, dedicar el meu temps lliure, els caps de setmana. Recordo que quan va nèixer l’Arnau, un divendres, vaig haver d’anar al partit el dia següent”, explica.

La marxa d’Arjona no és un adéu definitiu en el món del bàsquet perquè continuarà entrenant en categories mini del TGN Bàsquet. “No vull dirigir més equips sèniors per ara, tot i que no descarto fer-ho més endavant. Vull gaudir del bàsquet des d’una altra perspectiva i per això vull portar algun equip de categoria mini”, explica.

Arjona va aconseguir, la temporada passada, el millor resultat en la història del TGN Bàsquet, classificant l’equip en quarta posició. Enguany, ha aconseguit mantenir la categoria després de patir una temporada plena d’incidències en forma de lesions. “Han estat dos anys increïbles. Tot i que la temporada passada vam aconseguir ser quartes, em quedo amb aquest any perquè hem competit al màxim cada setmana i les jugadores han demostrat que tenen un mèrit enorme. Puc dir que és l’any que millor he entrenat”, explica alhora que assegura que l’equip es mereixia mantenir la categoria sense haver de jugar el play-off.

Juan Carlos Arjona marxa amb la feina feta després de viure dues temporades completament diferents.

CARTA OBERTA DE JUAN CARLOS ARJONA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *