La bona defensa en l’últim quart permet l’estrena del júnior femení A (50-43)

Updated: novembre 11, 2013

El júnior femení A del TGN Bàsquet va estrenar l’apartat de victòries després de vèncer el CB Valls (que encara no ha guanyat cap partit) gràcies a una extraordinària defensa en l’últim quart que va deixar les visitants en només 4 punts en deu minuts.

El partit no va tenir un bon començament pel TGN Bàsquet perquè el Valls va sortir molt fort i va marcar un parcial de 5-17. Amb tot, les noies de Jordi Crespo es van treure la son de les orelles i, amb un increment de la intensitat defensiva i amb Gebellí com a estilet ofensiu van arribar al descans només tres punts per sota (22-25).

Després del descans el nerviosisme es va apoderar dels dos equips, conscients que ambdós conjunts no havien sumat cap triomf encara. Tot quedava obert pel quart període i aleshores el TGN Bàsquet va mostrar la seva millor cara, amb una gran defensa que va concedir només quatre punts al seu adversari i en atac va tenir la clarividència necessària per endur-se el triomf.