La dotzena edició del Torneig de Setmana Santa es presenta de forma oficial

By
Updated: març 25, 2015

Ara sí, la dotzena edició del Torneig de Setmana Santa del TGN Bàsquet que se celebra a Cambrils, ja ha començat a rodar. Aquest matí, el president del club lila, Josep Maria Adam i el vicepresident i encarregat del campionat, Iñaki Liarte, han presentat, conjuntament amb l’alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i el regidor d’esports, Lluís Abella, oficialment el torneig. “És un campionat que està consolidat per la bona feina feta des del TGN Bàsquet. Els equips, però, a banda de jugar, també venen per l’atractiu de Cambrils, que també és part important amb aquesta consolidació”, ha dit l’alcaldessa Dalmau que ha afegit: “Estem molt contents que, un any més, les nostres instal·lacions acullin aquest torneig que provoca, a més, que l’ocupació hotelera a la vila s’incrementi”. El regidor d’esports, per la seva banda, va destacar la magnitud del campionat: “Estem molt satisfets que Cambrils pugui acollir el campionat de bàsquet més gran de la demarcació i que, enguany, a més, ha batut el rècord de participants amb 70 equips i la inclusió d’equips benjamins per primera vegada en tota la seva història”. Abella va destacar també el fet que hi haurà una pista a l’aire lliure tot just davant de l’ajuntament, que es troba justament al costat de l’ajuntament.

“Estem molt agraïts de poder fer el torneig a les instal·lacions de Cambrils. Mentre l’ajuntament vulgui, nosaltres seguirem fent-ho aquí”, ha dit el president Josep Maria Adam. “Tenim equips que venen des de la primera edició i d’altres que debuten enguany. Fins i tot hem hagut de dir que no a més equips perquè estem complets, ha estat tot un èxit i ara esperem que la meteorologia ens acompanyi [en referència als partits que s’han de disputar a l’aire lliure]”, ha dit Iñaki Liarte.

 

IMGP6795m

A dalt, lloc davant l’ajuntament on s’instal·larà la pista de bàsquet a l’aire lliure, una de les novetats del torneig d’enguany

IMGP6774m IMGP6791m

 

Calendari / Calendario /Schedule

Equips /Equipos/ Teams

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *