La gran defensa a l’últim quart del júnior masculí li atorga el triomf a Cambrils (44-55)

Updated: desembre 16, 2013

El júnior masculí del TGN Bàsquet va aconseguir una victòria molt treballada que es va fonamentar en la bona defensa de l’últim període on va deixar el seu rival només en 4 punts. El matx va estar marcat per les defenses, amb poca anotació. Els visitants van fer una bona primera meitat en transicions ofensives, però la debilitat en el rebot defensiu va permetre els locals mantenir el partit igualat (25-30). Després del descans, el Cambrils va situar una defensa en zona 1-3-1 va deixar sense idees els atacs del conjunt lila que, però, ha sabut refer-se i entrar a l’últim període un punt per davant (40-41). La gran intensitat defensiva dels visitants va deixar el Cambrils sense poder anotar durant set minuts i així sumar la victòria.