La presentació d’equips del TGN Bàsquet, tota la familia lila reunida

By
Updated: gener 23, 2018

Dissabte passat es va fer la presentació de tots els equips del TGN Bàsquet Club. Aquesta temporada la posada de llarg dels conjunts de l’entitat lila es va fer més tard de l’habitual perquè la primera data fixada es va haver d’ajornar a causa del partit televisat del sènior femení A per part de La Xarxa TV.

La presentació va reunir els jugadors i tècnics dels 35 equips del TGN Bàsquet i el pavelló del Sagrat Cor es va quedar petit per acollir a la gran quantitat de públic que va omplir les graderies. Tal com es va fer l’any passat, el club va aprofitar la presentació per mostrar el seu vessant més humà i va posar en marxa una iniciativa solidària, aquest cop en favor de la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) Miquel Valls. Així, es va organitzar un concurs de cocs que va recaptar gairebé 500 euros. La junta directiva del TGN Bàsquet va fer una donació extra, a més, de 300 euros.

Abans de la presentació pròpiament dita, el mestre de cerimònies del club lila, Àngel González, va recordar a tots els assistents la iniciativa solidària i va entrevistar, a peu de pista, Pau Torres, malalt d’ELA i que té la seva pròpia marca de vins, Ilusión+, que recapta fons per als afectats d’aquesta malaltia i altres fundacions que treballen en patologies igualment greus.

Cal destacar la nombrosa presència d’autoritats, com la regidora d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, que va fer un dels parlaments, i també d’alguns dels nombrosos patrocinadors del TGN Bàsquet, que d’aquesta forma ajuden el club a continuar en la seva tasca de formació d’esportistes.

El president del TGN Bàsquet Club, Josep Maria Adam, va destacar en el seu discurs precisament aquesta feina enorme per part de l’equip humà de l’entitat i va remarcar la importància de la unió a l’hora de crear un projecte conjunt i de futur i, sobretot, amb valors.

A continuació, el públic va poder veure desfilar tots els equips, des dels més petits, l’Escola, fins als dos sèniors femenins i l’equip de mares. La presentació va finalitzar amb la tradicional foto de familia, que va presentar un aspecte imponent amb gairebé 400 jugadors i tècnics sobre la pista.

Rere la presentació es va disputar el partit de Copa Catalunya femenina entre el sènior A del TGN Bàsquet i el Joventut de Badalona. La jornada va ser rodona perquè les noies que entrena Albert del Rey van vèncer l’equip verd-i-negre (64-46) i van sumar, d’aquesta manera, un triomf molt important en vista a la segona fase del campionat.

GALERIA DE FOTOGRAFIES DE LA PRESENTACIÓ

(Fotògrafes convidades: les exjugadores del TGN Bàsquet Marina Vidal i Sandra Pascual)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *