La presentació d’equips del TGN Bàsquet: un espectacle de llum i color lila

By
Updated: novembre 18, 2019

El TGN Bàsquet va viure la seva presentació d’equips del club amb una gran festa de llum i color on el lila va predominar en un pavelló del Sagrat Cor ple a vessar. Enguany, i tal com ha fet l’entitat tarragonina els últims anys, el club va convocar un concurs de dolços i pastissos la venda en porcions dels quals hauria de servir per a recaptar diners per a la lliga a Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. De fet, els membres de l’organització del TGN Bàsquet i també les jugadores del primer equip del club, el sènior femení que posteriorment a la presentació va guanyar el seu partit contra el Viladecans (62-40), lluïen un llaç rosa en commemoració de la lluita contra el càncer de mama. El cartell de la presentació també tenia aquest color, el rosa, per aquest motiu.

Així, un cop tothom va ser al pavelló i els pastissos exposats a la zona de la graderia, la cançó d’AC/DC “Highway to hell” obria la cerimònia en el que hauria de ser tota una declaració d’intencions: color, llum i fum, com en un concert de rock. El fisioterapeuta del club, Adrià Adam, va fer de mestre de cerimònies, apareixent entre el públic micròfon en mà per donar el tret de sortida de l’acte i demanar l’aplaudiment dels assistents. Un cop començada, la presentació va tenir el seu protagonisme a la pista. Adam va entrevistar Lídia Pascual, delegada de la Lliga Contra el Càncer, que va explicar la feina que es fa en aquesta entitat. Pascual va animar a tots els assistents a comprar molts pastissos i així aconseguir una gran recaptació i ajudar a la feina que es fa des de la lliga.

Posteriorment, va començar la presentació d’equips, des dels més petits als més grans. Enguany, però, hi havia una novetat: s’havia instal·lat un circuit de focus i llums que, amb el pavelló a les fosques, creaven un ambient increïble visualment. Espectacular. Els jugadors i jugadores i els seus entrenadors i entrenadores —el mestre de cerimònies, Adrià Adam, va fer especial menció a aquest aspecte perquè va destacar que el TGN Bàsquet té més de 30 entrenadores en el seu cos tècnic, una mostra més de l’aposta del club per l’esport femení (l’entitat té, per decisió pròpia i de fa molts anys, només equips de noies en categoria sènior)— van creuar un arc de llums per acabar situant-se al davant de les graderies. I així durant més de 30 equips.

L’últim equip va ser, evidentment, el conjunt sènior on les jugadores van sortir una a una, així com el cos tècnic.  En finalitzar, va arribar l’hora dels parlaments. A l’acte hi van assistir Mary López (regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona), Elisa Vedrina (regidora del PP a l’Ajuntament), Berni Álvarez (regidor del PSC a l’Ajuntament), Dídac Nadal (regidor de Junts per Catalunya a l’Ajuntament), Joan Cortina (president de la FCBQ a Tarragona), Anna Estopà (repres. de l’AMPA de Teresianes), Estefanía Serrano (presidenta Consell Esportiu), Rosa Sánchez (vocal Consell Esportiu), Josep M. Juncosa (president AMPA Sagrat Cor), Àlex Perier (tresorer AMPA Sagrat Cor) i Cristina Gasulla (vocal AMPA Sagrat Cor). La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona Mary López va destacar la feina de l’esport base i més concretament de l’esport femení del TGN Bàsquet, animant al club a seguir en aquesta tasca.

Després del discurs de la regidora, va arribar una altra de les sorpreses de l’acte: l’arribada de la jugadora professional Luci Pascua (actualment al Sedis Cadí de la Seu d’Urgell de Lliga Femenina i medallista de plata amb la selecció espanyola a Río de Janeiro entre un palmarès increïble). Pascua va ser convidada en condició de padrina del club aquesta temporada 2019-2020 i va destacar, en el seu parlament, la importància de l’esport femení en la societat i també el fet que els joves jugadors i jugadores tinguin un referent en l’elit amb qui emmirallar-se. El club, mitjançat dos jugadors de la base, li va fer entrega d’una samarreta i d’una pilota.

Finalment, va ser el torn per al president del club, Josep Maria Adam, que va tornar a destacar l’ingent esforç de l’entitat per créixer amb els valors que sempre ha defensat: l’aposta per a l’esport femení i la formació no tan sols d’esportistes sinó també de persones. Adam, que va tenir paraules d’agraïment per a l’escola Vedruna Sagrat Cor, bressol del TGN Bàsquet i on es troba la seu i les instal·lacions del club, i també per a tots els treballadors, col·laboradors, patrocinadors i entrenadors i entrenadores de l’entitat, allò que ell va anomenar “família lila”.

En acabar, es va fer la tradicional foto de família i es va disputar el partit de l’equip sènior.

 

GALERIA DE FOTOGRAFIES

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *