La ratxa es trenca al Prat (56-45)

By
Updated: gener 25, 2014

Final de la bona ratxa. La cadena de triomfs va quedar en tres després que el Nemser TGN Bàsquet ensopegués a la pista del Prat. En una lliga sense favorit clar, on tothom pot guanyar gairebé tothom, les previsions són, mai millor dit, imprevisibles. El Prat, un equip empatat a triomfs -fins el partit d’aquesta tarda – amb el conjunt lila, va demostrar que és un equip dur de pelar, amb un joc interior potent, però amb bones tiradores. Aquest equilibri en el balanç ofensiu de les locals va ser una de les claus de la victòria. Quan el Nemser TGN Bàsquet va voler ajustar la defensa sotre les pivots locals (com en gairebé tota la temporada més grans que les tarragonines), 5 triples en moments puntuals, van trencar els plan d’Arjona. Amb un ritme endimoniat, el Prat va dur la batuta en tot moment, i quan va poder córrer, va ser superior. I això són paraules majúscules. Tenir un ritme de joc més intens que el Nemser TGN Bàsquet no és qualsevol cosa. El Prat va tenir més intensitat, més equilibri i més encert. Al Nemser TGN Bàsquet li va faltar més poder ofensiu i va encaixar una nova derrota fora del pavelló del Sagrat Cor. Els equips es fan forts a casa, autèntics fortins.

 

CB PRAT                                        56

NEMSER TGN BÀSQUET         45

 

CB PRAT:  I. Martínez (14), Daga (12), Mur (5), Costa (11), Carmona (12) -cinc inicial- Aycart, Bamrle (1), Moreno, Barrera, Gallego (2) i A. Martínez. 5 triples: Daga (3) i I. Martínez (2). 13/21 tirs lliures. 19 faltes.

NEMSER TGN BÀSQUET: G. Fort (4), O. Fort (7), Cabré (3), Villegas (5), M.C. Martí (3) -cinc inicial- Muñoz (7), Sicilia (3), Vilamajor (5), L. Martínez (3) i M. Martí (5). 5 triples: O. Fort, Muñoz, Cabré, Villegas i M. Martí. 6/16 tirs lliures. 23 faltes.

PARCIALS: 16-13, 18-11, 5-10 i 17-11

ÀRBITRES: Hormigo i Fernández.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *