La zona del Montblanc no pot amb el sènior femení B (46-38)

By
Updated: octubre 14, 2013

Bon inici de partit del TGN Bàsquet, segur en defensa i amb fluïdesa en atac, tot i que l’equip de Montblanc va plantejar una defensa en zona des de l’inici de partit. Durant el segon i el tercer quart les locals van fer un joc alegre i fluïd però amb poc encert anotador, que va desesperar a les jugadores del TGN, fet que no va permetre obrir grans diferències al resultat. Les alternatives defensives i la recuperació de l’encert de cara a cistella, va dur l’equip lila a aconseguir una diferència de 17 punts a favor a tres minuts del final del partit que va ser definitiva.

Malgrat la victòria, l’equip ha de millorar defensivament, aconseguint més consistència durant tot el partit. Ofensivament gran treball de l’atac contra zona, amb molta mobilitat de pilota i paciència fins trobar una opció bona, tot i que cal millorar en la regularitat anotadora.

 

 

TGN BÀSQUET      46

MONTBLANC        38

 

TGN BÀSQUET: Lopez (11), Moreno (5), Gonzalez (2), Gomez (4) i Guardia (4) – cinc inicial- Nieto, Cos (6), Vallhonrat, Molle, Masvidal (7), Altarejos (5) i Berasategui. 25 faltes. 3 eliminades: Moreno, Altarejos i Guardia. 3 triples: Masvidal, Altarejos i Moreno. 5/19 tirs lliures.
CB MONTBLANC: Pere (13), Guinovart (2), Vega (16), De la fuente, Andreu (2) – cinc inicial- Ramos (5), Cubefo, Espelt, Llort i Antiller. 1 eliminada: De la fuente. 1 triple: Ramos. 11/23 tirs lliures.

Parcial: 13-6, 4-7, 9-9 i 20-16

Arbitre: Maza, F.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *