Laura Tierno, amb ganes de menjar-se el món

By
Updated: agost 14, 2015

Laura Tierno (20/4/1995), és una altra de les jugadores que formaven part del primer equip del CBT i que ara defensarà els colors del TGN Bàsquet a Copa Catalunya. Aquesta escorta va començar a jugar al col·legi Pràctiques per passar posteriorment al Nàstic i acabar jugant al CBT, on ha estat les set últimes temporades. Tierno ha estat una jugadora precoç perquè quan era júnior de primer any ja va debutar amb el primer equip blau, on va militar quatre temporades jugant, fins i tot, un partit a Copa Catalunya. “Afronto aquesta temporada amb molta il·lusió i moltes ganes en l’àmbit personal però també pensant en l’equip. Aquesta és una categoria on es pot aprendre molt i em refereixo en totes les facetes del joc, així com adquirir molta experiència”, diu somrient d’orella a orella.

És una jugadora ràpida, que sap què cal fer en cada situació i que té un canell prou bo en el tir de mitja i llarga distància però ella destaca la defensa com a principal virtut. “Clarament el millor que sé fer és defensar. En atac em falten centímetres per encarar jugadores més grans que jo”, diu modestament mentre fa una aturada en la sessió de llançament sobre la màquina de tir del TGN Bàsquet.

Sobre el projecte que ha permès que TGN Bàsquet i CBT unissin forces per potenciar el bàsquet femení, Laura Tierno admet que, en un inici, es va sorprendre però després assegura fermament que creu en el projecte i que és la millor solució pel bàsquet de noies de Tarragona. “Al començament em va sorprendre perquè els dos clubs rivals de la ciutat decidien unir esforços però després he vist que és el millor que li pot passar al bàsquet femení. Jo crec en aquest projecte”, diu rotundament. Tierno es troba, com algunes de les seves companyes, en ple procés d’adaptació al seu nou entorn que a partir d’aquesta temporada serà la seva casa. “Es fa molt estrany venir al Sagrat Cor perquè m’he passat molts anys entrenant al pavelló del Serrallo però a mesura que he anat venint cada cop em trobo més a gust”, afirma.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *