L’equip a les ordres d’Albert del Rey

By
Updated: juliol 31, 2015

No són la cara visible del primer equip però fan una feina imprescindible. Jordi Crespo, Adrià Adam, Aleix Bordas i Esteve Martí conformen l’equip tècnic de l’entrenador Albert del Rey en el TGN Bàsquet A, el conjunt que jugarà a Copa Catalunya per primera vegada en la seva història. Tots fa algunes temporades que estan al club. De fet, Crespo, que serà l’entrenador ajudant de Del Rey, és tota una institució a la casa. Per Esteve Martí, serà la quarta temporada com a delegat del primer equip del TGN Bàsquet. “Estic encantat que el club hagi decidit continuar confiant amb mi. Estic coneixent a l’entrenador i crec que té les coses molt clares, té molta seguretat amb el que fa. Les jugadores estan molt il·lusionades, elles es coneixen i jo les començo a conèixer ara. Amb aquesta calor i sent període de vacances, venen cada dia a entrenar, estan molt motivades”, diu.

Aleix Bordas és el preparador físic. Per a ell, aquesta serà la tercera campanya al club. “Estic agraït al club i a l’entrenador per comptar amb mi. És una oportunitat per seguir creixent i aprenent en aquest projecte, és un privilegi poder treballar en aquesta categoria. En l’apartat físic cal dir que, si ens guanyen, serà perquè són millors i no perquè corrin més que nosaltres. Les últimes temporades teníem unes jugadores amb unes característiques físiques molt semblants, sense massa centímetres, poc pes i ràpides. Hem de veure com s’acaba de configurar la plantilla per veure què vol l’entrenador”.

Adrià Adam, el fisioterapeuta, també porta tres cursos amb el primer equip. Com Bordas, afronta el projecte com una bona oportunitat per aprendre i afirma que treballarà a fons perquè les jugadores estiguin en les millors condicions possibles: “És un projecte ambiciós, una aposta de futur. Pot ser molt enriquidor per aprendre. Estic molt motivat perquè és un repte i treballaré al màxim perquè les jugadores estiguin en les millors condicions possibles. L’acord entre la Generalitat i el club [revisions mèdiques completes] és molt interessant i estic esperant veure els resultats per poder-hi treballar”.

Jordi Crespo serà l’alter ego d’Albert del Rey. La versió més dialogant i amable de les banquetes utilitzarà tota la seva experiència per tirar endavant un projecte que també l’ha engrescat de bon inici. “És el debut del club en una categoria que anàvem perseguint de feia temporades, de fet, aquesta campanya és molt il·lusionant. Tinc moltes ganes de treballar amb la resta de l’equip tècnic i he vist unes ganes i una energia en les jugadores que han contagiat tothom. Albert del Rey té les idees molt clares i ja va entrenar un equip molt similar a Copa Catalunya i això fa que sàpiga perfectament què corregir d’aquella època i què millorar”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *