Les errades en el tir fan patir el cadet femení B

By
Updated: octubre 28, 2013

 

Més patiment del compte pel TGN Bàsquet en la seva visita a Alcanar. Les noies que entrena Albert Gómez no van estar gens encertades en atac durant la primera meitat i això va permetre les locals mantenir un resultat igualat i, per tant, possiblitats de victòria. Les errades en el tir del TGN Bàsquet eren gairebé incomprensibles perquè la majoria es van produir en contraatacs en solitari tot fallant la safata. Així, al descans s’arribava amb un marcador inquietant d’11-13.

La segona meitat, però, va ser diferent. El TGN Bàsquet va millorar la seva punteria i, a més, va pujar el nivell defensiu, un fet que li va permetre recuperar pilotes i marcar un parcial de 0-10 que obria les portes a la victòria. Amb tot, l’Alcanar no es va rendir i en l’últim període va ser capaç de fer un parcial de 8-0 que, però, va ser respost ràpidament per les tarragonines amb un 0-9 que va deixar les coses al seu lloc.

 

 

CB ALCANAR.COM                     26

NEMSER TGN BÀSQUET B     47

 

CB ALCANAR.COM: Reverter, A (4), Matamoros, R (8), Salvadó, N (2), Matamoros, A (12) i Ballina, M (0) -cinc inicial –Reverter, A (-), Carpena, S (-), Grau, L (0), Garriga, A (0), Castell, A (0). Tirs lliures 2/19. Faltes: 19.

TGN BÀSQUET B:  Basterra, M (2), Ruiz, I (11), Barreira, A (14), Beltrán, M (0), Sanromà, X (5) i Cornadó, A (6) -cinc inicial- Capellades, J (0) , Guirao, I (5), Monzón, A (0), Olave, R (2), Companys, E (0), Gila, L (2). Tirs lliures 5/18. Faltes: 20. Dos Triples (Ruiz, I i Barreira, A)

Parcials: 9-9 / 2-4 (11-13 descans) / 4-15 / 11-19

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *