L’Infantil femení 08A aconsegueix una victòria molt treballada contra el JET (50-45)

Updated: juny 17, 2021

L’Infantil femení 08A sua de valent i lluita fins al final en un partit molt ajustat vers el JET. El matx va estar marcat per la duresa defensiva de les locals i la falta d’encert en el tir exterior per part d’ambdós equips. Des d’un bon inici el joc va estar igualat, pagant car cada errada defensiva i cada pèrdua de pilota. Les locals van esclatar a falta de 5 minuts pel descans, arribant a ficar-se 11 punts per davant en el lluminós. La manca d’encert des de la línia de 3 punts va fer que l’atac es centrés més en les divisions a cistella, fet que va provocar moltes faltes. Les de Terrassa van llençar més de 40 tirs lliures degut a la quantitat de faltes de les liles, però les errades des de la línia de personal van fer que les tarragonines s’emportessin finalment el triomf.