L’infantil femení B sentencia al primer quart (68-17)

Updated: desembre 2, 2013

L’infantil femení B va vèncer l’Amposta en un matx que es va començar a decidir en el primer quart. L’equip que entrena Agustí Oriol va fer una molt bona defensa pressionant a l’inici del partit que li va permetre recuperar pilotes i córrer el contraatac deixant el resultat en 22-4. La davallada defensiva local va permetre l’equip ampostí fer un parcial de sortida de 0-5 en el segon període però va ser un miratge i el TGN va arribar al descans amb un 36-11 al seu favor. L’acta es va tancar al minut 36.

TGN Bàsquet B 68-17 C.B Amposta

TGN Bàsquet “B”: Urbistondo (10),  Mallol (4), Corcoles (8), Martin. M (4), Martin. A (4) -cinc inicial- Blasco (6),  Prieto (6), Flores (8), Lopez (6), Barberà (2),  Miró (4) i Martin. M (2).  0/5 tirs lliures. 26 Faltes.

C.B Amposta: Tepes (1), Garcia (4), Piñana (3), Oromi (2) Gomez.A (-), Guerrera (-) -cinc inicial- Tomàs (-), Duran (-), Gomez.A (4), Gomez.H (-),  Ferrando (2) i  3/24 tirs lliures. 9 Faltes.

Parcials:  22-4, 11-7 (36-11) 18-6, 14-0. L’acta es va tancar al minut 36.

Àrbitre: B.Ciurana